Software-updates CS 3

[18.05.2019] Märklin ontwikkelt voortdurend de besturingssoftware van het Central Station 3 en het CS 3 plus. Deze ontwikkelingen komen in de vorm van software updates beschikbaar.

De updates kunnen of direct in het Central Station 3 worden geladen (een verbinding met het internet via een router is dan vereist) of het update-bestand kan van deze website via een PC op een USB-stick worden opgeslagen, die vervolgens op de CS 3/CS 3 plus wordt aangesloten. Zie ook de pagina’s 6 en 25 van de handleiding die hier te downloaden is.

De nieuwste update voor CS 3/CS 3 plus is versie 1.4.1. De belangrijkste uitbreiding hierin is versie 3.55 voor het Mobile Station 2.

● USB-Stick Update CS 3/CS 3 plus

Stand 14 Mei 2019

De nieuwste update voor de CS 3/ CS 3 plus is ook voor een USB-stick beschikbaar. Het gaat ook hier om versie 1.4.1.

Als u de CS 3 / CS 3 plus niet via een netwerk kunt updaten, kunt u met een USB-stick een update naar versie 1.4.1 uitvoeren. U gaat dan als volgt te werk:

U downloadt het bestand CS3 update (189 MB) en sla dit bestand op een USB-stick op in de hoofdmap. U vindt dit bestand op de Duitse Märklin site onderaan de pagina "Download-Bereich". Na acceptatie van de licentievoorwaarden verschijnt het venster Downloads waar u het bestand CS3 Update (189 MB) vindt om te downloaden.

Zie verder pagina 25 uit bovengenoemde handleiding.