Software-updates CS 3

Märklin ontwikkelt voortdurend de besturingssoftware van het Central Station 3 en het CS 3 plus. Deze ontwikkelingen komen in de vorm van software updates beschikbaar.

De updates kunnen of direct in het Central Station 3 worden geladen (een verbinding met het internet via een router is dan vereist) of het update-bestand kan van deze website via een PC op een USB-stick worden opgeslagen, die vervolgens op de CS 3/CS3 plus wordt aangesloten. Zie ook de pagina’s 124 en 153 van de handleiding die via de Productdatabank als PDF bestand te downloaden is.

● USB-Stick Update CS 3/CS 3 plus

Stand 11 Februari 2019

De nieuwste update voor de CS 3/ CS 3 plus is ook voor een USB-stick beschikbaar. Het gaat ook hier om versie 1.4.0.

Als u de CS 3 / CS 3 plus niet via een netwerk kunt updaten, kunt u met een USB-stick een update naar versie 1.4.0 uitvoeren. U gaat dan als volgt te werk:

U downloadt het bestand CS3 update (297 MB) en sla dit bestand op een USB-stick op in de hoofdmap. U vindt dit bestand op de Duitse Märklin site onderaan de pagina "Download-Bereich". Na acceptatie van de licentievoorwaarden verschijnt het venster Downloads waar u het bestand CS3 Update (297 MB) vindt om te downloaden.

Zie verder pagina 153 uit bovengenoemde handleiding.