Software-updates CS 3

Märklin ontwikkelt voortdurend de besturingssoftware van het Central Station 3 en het CS 3 plus. Deze ontwikkelingen komen in de vorm van software updates beschikbaar.

De updates kunnen of direct in het Central Station 3 worden geladen (een verbinding met het internet via een router is dan vereist) of het update-bestand kan van deze website via een PC op een USB-stick worden opgeslagen, die vervolgens op de CS 3/CS3 plus wordt aangesloten. Zie ook de pagina’s 124 en 153 van de handleiding die via de Productdatabank als PDF bestand te downloaden is.

● USB-Stick Update CS 3/CS 3 plus

Stand 31. Juli 2018

De nieuwste update voor de CS 3/ CS 3 plus is ook voor een USB-stick beschikbaar. Het gaat ook hier om versie 1.3.3.

Als u de CS 3 / CS 3 plus niet via een netwerk kunt updaten, kunt u met een USB-stick een update naar versie 1.3.3 uitvoeren. U gaat dan als volgt te werk:

U downloadt het bestand CS3 update (302 MB) en sla dit bestand op een USB-stick op in de hoofdmap. U vindt dit bestand op de Duitse Märklin site onderaan de pagina "Download-Bereich". Na acceptatie van de licentievoorwaarden verschijnt het venster Downloads waar u het bestand CS3 Update (302 MB) vindt om te downloaden.

Zie verder pagina 153 uit bovengenoemde handleiding.

Downloadgedeelte voor versie 1.3.1

Door het klikken op het keuzerondje voor de tekst „Ik heb de licentieovereenkomst gelezen en ga daarmee akkoord" stemt u met de voorwaarden uit deze overeenkomst in. Als u niet met de voorwaarden instemt, stopt u en verwijdert u kopieën van de software die u in bezit heeft.

Als u met de licentieovereenkomst instemt, klikt u op het keuzerondje ter bevestiging. Dan opent het downloadgedeelte.

Downloads