Inbouwdecoder mSD3/mLD3

[20.03.2023] De geluidsprojecten voor onze nieuwe inbouwdecoders mSD3 laten zich zeer eenvoudig van onze server downloaden als uw PC een Internet-verbinding heeft. Met de Decodertool mDT3 is vanaf softwareversie 3.1 mogelijk om de beschikbare projecten meteen in deze tool te tonen. Op de knop drukken en u heeft de keuze uit ruim 60 projecten met geluiden van diverse stoom- diesel- en elektrische locomotieven. Vanzelfsprekend kunt u deze projecten naar believen en eigen wensen aan te passen. Het eenvoudigst gaat dit door de complete geluidsbibliotheek met een klik direct via de tool te laden.

decoder

mDecoderTool3

Om gemakkelijk uw Märklin locdecoder mSD3 te programmeren, kunt u hier de Software mDT3 (Märklin Decoder Tool) downloaden. Vervolgens kunt u nu ook eigen geluidsprojecten met behulp van de geluidsbibliotheek (hier te downloaden) samenstellen.

Geluidsprojecten met de Decoder-Programmer voor de nieuwe decoder mSD3 programmeren

Heeft u geen netwerkverbinding tussen uw PC en uw Central Station 2 en wilt u uw geluidsinbouwdecoder mSD3 van een van de nieuwste geluidsprojecten voorzien? Dan kunt u nu met de Märklin Decoder-Programmer en de mDecoderTool3 software snel en eenvoudig uw inbouwdecoder mSD3 met uw PC programmeren. U plaatst uw inbouwdecoder op de Decoder-Programmer die u vervolgens in een USB-poort van uw PC of laptop steekt. Om de beschikbare geluidsprojecten te kunnen bewerken, installeert u onze gratis mDecoderTool3 software. Met deze tool kunt u de beschikbare geluidsprojecten en de geluidsbibliotheek gebruiken om uw inbouwdecoder mSD3 te programmeren. Ook alle andere instellingen als maximum snelheid, afremvertraging enz. kunt u op deze manier eenvoudig instellen. Na succesvolle programmering hoeft u de decoder alleen nog in de locomotief in te bouwen.