De Märklin catalogus

[01.11.2023] De nieuwe Märklin catalogus "Totaal-programma 2023/2024" is bij uw dealer verkrijgbaar. De actuele leveringsprogramma's van alle Märklin modeltreinen en toebehoren in de spoorwijdten H0 (1:87), 1 (1:32) en Z (1:220) zijn in deze catalogus van 386 pagina's gecombineerd.

catalogus
15807 Märklin Hoofdcatalogus 2023/2024, prijs EUR 10,00.

Leden van de Märklin-Insider-Club ontvangen bij hun dealer de jaarlijkse hoofcatalogus gratis tegen een vooraf ingediende coupon.

Naast de presentatie van de Märklin-productem in de gedrukte catalogi biedt Märklin deze informatie ook in elektronische vorm aan met de Productdatabank op deze website. Hier vindt u de actuele informatie over de producten, zoekfuncties en levertijden. Ook informatie over onderdelen is met enkele muisklikken beschikbaar. Met de combinatie van de hoogwaardige afbeeldingen in de gedrukte catalogi en de actuele productinformatie op het internet  wordt u uitgebreid geïnformeerd over het Märklin assortiment voor uw hobby.
Voor uw tablet of smartphone is er een elektronische productcatalogus als App voor het iOS besturingssysteem beschikbaar. Met uw tablet of smartphone kunt u deze App hier in de Apple App Store downloaden.