Märklin TV

[09.02.2023] Wat gebeurt er bij Märklin, welke modellen worden momenteel geproduceerd en wat verschijnt er binnenkort in de winkels? Verslagen van tentoonstellingen en uit het grootbedrijf - dit is een korte samenvatting van de verschillende onderwerpen waarover Märklin TV bericht. Welkom bij Modelbaan-TV!
 

By calling the video you agree that your data will be transmitted to YouTube and that you have read the privacy policy.

Aflevering 122 In deze aflevering van Märklin TV berichten wij u over de Nürnberger Spielwarenmesse. Interessante interviews met Märklin, Noch, Viesmann, Busch en Faller geven een exclusief beeld. Ontdek de highlights en krijg een goede indruk van de beurs. Wij wensen u veel kijkplezier!

Märklin TV Extra

Onder de titel "Märklin TV Extra" verschijnen onregelmatig bijdragen die zich op een specifiek onderwerp richten. In tegenstelling tot de normale Märklin TV afleveringen, waarvan de laatst verschenen versie hierboven staat, blijven de MTV Extra's voor langere tijd op de betreffende Thema pagina's  beschikbaar.

By calling the video you agree that your data will be transmitted to YouTube and that you have read the privacy policy.

In het kader van 175 jaar Zwitserse Spoorwegen onderneemt de Rhätische Bahn (RhB) op zaterdag 29 oktober 2022 een officiële poging om de langste trein van de wereld te laten rijden. Voor Märklin en LGB reden genoeg om dit buitengewone voornemen bij te wonen en het project van de Räthische Bahn te ondersteunen. Meer hierover in Märklin TV Extra 41.

Belangrijk: De rechten van foto's, teksten en video's liggen bij Gebr. Märklin & Cie GmbH. Het kopiëren van beelden, teksten en video's vereist de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.