Seminars/Workshops in Nederland

Seminar "Aan de slag met de CS3", zaterdag 17 december 2022 in Fletcher Hotel Restaurant Oud London Zeist

[09.02.2024] In Nederland wordt een Märklin Seminar als eendaagse cursus door Märklin zelf georganiseerd. Een Märklin Workshop in Nederland is een eendaagse cursus die Märklin in opdracht van een Märklin dealer of een organisatie/vereniging uitvoert.

Het Märklin Seminar "Aan de slag met CS3" is het eerste Nederlandse seminar dat door Märklin gegeven is. Aangezien zowel beginners als gevorderden aan dit seminar deel hebben genomen, wordt in 2024 dit seminar gesplitst in twee nieuwe seminars:

  • "Rijden, schakelen en melden met CS3" als eendaagse cursus voor beginners, voor dit seminar wordt het ochtendprogramma van het seminar "Aan de slag met CS3" uitgebreid.
  • "Modeltreinbesturing met CS3-Gebeurtenissen" als eendaagse cursus voor gevorderden, dit seminar bouwt voort op het middagprogramma van het seminar "Aan de slag met CS3".

Voor vragen hierover kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Seminaroverzicht 2024

Het seminarprogramma voor 2024 wordt hier gepubliceerd zodra het bekend is. 

Seminars/workshops in Duitsland

Een Märklin Seminar dat in Göppingen gegeven wordt, is een tweedaagse cursus. Een Märklin Workshop omvat daar een eendaagse cursus. Informatie over deze seminars/workshops vindt u hier.