Bedrijf

Over Märklin

Over Märklin

De betovering van een Märklin modelspoorbaan blijft in het geheugen gegriefd van allen die het hebben beleefd. Misschien wil je er ooit naar terug. De charme en nauwkeurige weergave van het voorbeeld in de Märklin modellen weten jong en oud steeds weer te fascineren. Dit is onze missie, als onderdeel van een visie die wij graag met jou willen delen.

Traditie

Tradition

In de loop van de 150 jaar van het bestaan van de onderneming, is Märklin gegroeid van het niveau van een kleine fabriek van blikkenspeelgoed naar dat van een wereldbekende fabrikant van metalen kwaliteitsspeelgoed. Vandaag de dag levert Märklin, als marktleider, alle belangrijkste schalen van de modelspoorbouw. Geen andere fabrikant biedt de mogelijkheid om bestaande collecties en spoorbanen systematisch gedurende vele jaren uit te breiden en te voltooien. Zie hier hoe de techniek generaties met elkaar verbindt.

Kwaliteit

Qualität

Bij de realisatie van onze modellen trachten wij de werkelijkheid zo getrouw mogelijk na te bootsen, zowel technisch, esthetisch als optisch. Wij laten ons door het voorbeeld inspireren vanaf de keuze van de grondstoffen: wij gebruiken verschillende soorten metaal en legering, fijn plaatijzer, aluminium, hoogwaardig synthetisch materiaal en hout. De tevredenheid van verzamelaars over de gehele wereld is het bewijs van de kwaliteit en permanente waarde van onze producten.

Innovatie

Innovation

Onze modellen zijn het resultaat van een geniaal technisch ontwerp en van hoogstaande handarbeid. Wij bieden aan onze klanten producten met de laatste stand der techniek aan. Wij zijn onze klanten bijzonder erkentelijk voor hun betrokkenheid en adviezen die tot  verbetering van vele details en tot innovaties hebben geleid. Op deze manier kunnen wij vandaag de dag een assortiment aanbieden dat gevarieerde spelcombinaties biedt en samengesteld is uit producten die ook na jaren bruikbaar blijven.