Open Dagen 2022

[29.07.2022] Beste Märklin vrienden,

Na een lange onderbreking ten gevolge van Corona hadden wij de Open Dagen weer voor dit jaar gepland.

Echter, gelet op het feit dat de huidige pandemische situatie verslechtert en wij de ontwikkelingen kritisch volgen, hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten om deze dagen te annuleren.

Gezien de te verwachte grote aantallen bezoekers vlak na de zomervakantie in onze productieruimten, willen wij u en onze werknemers beschermen tegen mogelijk besmette personen.

Mocht u een dezer dagen via onze gedrukte media ( Märklin Magazin, Club News, etc ) een uitnodiging voor deze dagen ontvangen, bedenk u dan, dat deze uitnodigingen al gedrukt waren, voordat deze beslissing genomen werd.

Wij zien uit naar het zonder beperkingen volgend jaar organiseren van IMA en de Märklin Dagen. Op deze pagina wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Het Märklineum

Bezoek het inmiddels een jaar oude Märklineum met als zijn historische bezienswaardigheden. De Märklin Store is eveneens geopend. Bijzonder trots zijn wij op ons boegbeeld: de stoomlocomotief 44 1315. Het Märklineum is haar thuishaven. Voor een gereduceerde toegangsprijs begint een spannende ontdekkingsreis langs 160 jaar geschiedemis. Volwassen betalen acht in plaats van tien eure, Clubleden betalen zes euro, KInderen drie euro. In de Märklineum Store vindt u de actuele modellen, rails en overig toebehoren voor de bouw van een eigen modelbaan.