39811 Giruno - Hogesnelheids-treinstel RABe 501

Voorbeeld: Elektrisch hogesnelheids-treinstel EC 250 type RABe 501 "Giruno" van de Zwitserse Staatsspoorwegen (SBB). 1 Eindwagen A (Bt1), 2e klas. 1 Tussenrijtuig D (B9), 2e klas met pantograaf, 1 Tussenrijtuig E (B8), 2e klas, 1 Tussenrijtuig F (B7), 2e klas met ingang voor mindervaliden en pantograaf. 1 Tussenrijtuig G (WR6) met restauratie afdeling. 1 Tussenijtuig H (A5), 1e klas met ingang voor mindervaliden en pantograaf. 1 Eindwagen L (At2), 1e klasse. Met toelating ook gepland voor diensten naar Duitsland en Oostenrijk. Treinnummer RABe 501 004, Presentatie-uitvoering met opvallende Zwitsers-Italiaanse uitmonstering van de eindwagens. Model in de uitvoering omstreeks 2018/2019.

Model: 7-delig standaard treinstel. Restauratiewagen G en de beide links en rechts daarvan geplaatste tussenrijtuigen F en H zijn met Jakobs-draaistellen vast met elkaar verbonden. Met digitale mfx+ decoder, voorzien van uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Geregelde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel, centraal ingebouwd in de restauratiewagen. Alle vier de assen in de Jakobs-draaistellen links en rechts in de restauratiewagen worden door een cardan aangedreven. Met antislip banden. De machinistencabines in de stuurstandrijtuigen zijn voorzien van interieur. Met rijrichting afhankelijke stroomvoorziening, telkens vanuit het voorste stuurstandrijtuig. Met meeverende koppelingen in de Jakobs-draaistellen. Met de rijrichting wisselend 3-punts frontsein en 2 rode sluitlichten, analoog brandend en digitaal schakelbaar. Omschakelbaar naar 1 wit sluitlicht (Zwitserse lichtwisseling). Met meerdere schakelbare lichtfuncties. Standaard voorzien van interieurverlichting. De stroom voor de binnenverlichting wordt verzorgd door de doorlopende elektrische verbinding in de hele trein. Aanvullend zijn de verlichtingen in de machinistencabines en van de stuurtafels apart digitaal te bedienen. De hele verlichting is voorzien van onderhoudsvrije, warm-witte en rode lichtdiodes (LED). De pantografen op de tussenrijtuigen D, F en H zijn digitaal apart op- en neer te bewegen. Model volledig op schaal uitgevoerd. Kleinst berijdbare radius 360 mm. Lengte van het standaard treinstel ca. 152 cm.

Highlights:

  • Standaard voorzien van binnenverlichting.
  • Verlichting van machinistenhuis en stuurtafel digitaal te bedienen.
  • Pantografen op de tussenrijtuigen D, F en H zijn digitaal op- en neer te bewegen.
  • Met speelwereld mfx+ decoder met uitgebreide licht- en geluidsfuncties.
  • Treinstelnummer RABe 501 004.

Prijs: 1.150,00 EUR

De gelijkstroomuitvoering van deze uitbreidingsset rijtuigen voor de RABe "Giruno" vindt u in het Trix H0-assortiment onder het artikelnummer 25811.


Prospekte
 

Folder om te downloaden

Download de folder met alle belangrijke informatie.

DEENFRNL

Finden Sie jetzt einen Märklin Fachhändler in Ihrer Nähe
 

Bestel nu dit model bij uw dealer in de buurt

  • Advies van de vakman
  • Een grote keuze aan artikelen van Märklin, Trix en LGB
  • Service ook aan de telefoon

Gaat u langs of bel, onze dealers heten u van harte welkon!

Naar Dealer zoeken