Modellen voor Clubleden

Elk jaar produceert Märklin speciaal geselecteerde modellen voor de leden van de Märklin Insider-club, de Trix Club en de LGB Club. Deze modellen representeren niet alleen spoorweggeschiedenis maar beantwoorden ook aan de laatste stand der modelspoorwegtechniek. Het zijn modellen die exclusief voor de clubleden gemaakt worden en alleen door hun besteld kunnen worden.

Bekijk de clubvoordelen
Modelle für Clubmitglieder

1e Clubmodel 2024

Besteltermijn is verlengd tot 31 maart 2024!

Neem telefonisch of per e-mail contact op met uw dealer.

[01.03.2024] Krokodil, "Adler" en "Storchenbein" - Modellen die onlosmakelijk met het merk Märklin verbonden zijn. En er is nog een trein die in de wereld van Märklin eenzelfde status bereikt heeft: de Northlander. Het grote voorbeeld werd in 1957 als luxe TEE-trein in Europa gebouwd en reed vanaf 1978 van het Canadese Toronto naar het hoge Noorden. In hetzelfde jaar bracht Märklin een gelimiteerde speciale uitgave van de trein uit, die later spectaculaire verzamelaarsprijzen opleverde. In 1998 keerden vijf Northlanderwagons terug naar Europa. Märklin ondersteunde deze opzienbarende actie en gaf de trein uiteindelijk een plaats in de galerij van meest opvallende Märklin modellen. Dit nieuwe, fijn gedetailleerde, Insider-model markeert deze ongelooflijke Europees-Canadese geschiedenis op perfecte wijze.

By calling the video you agree that your data will be transmitted to YouTube and that you have read the privacy policy.

Bekijk onze video over de Clubmodellen 2024.

39705 Dieseltrein "Northlander" (H0)

Dieseltreinstel "Northlander" van de Ontario Northland Railway (ONR) in Canada. Voormalig dieseltreinstel RAm TEE. Vierdelig treinstel in de basiskleuren hemelsblauw en geel: een motorwagen, een coupérijtuig, een restauratierijtuig, een stuurstandrijtuig. Dieseltreinnummer 1981. Model in de uitvoering van de jaren '80.

Het model bestaat uit een vierdelige eenheid. Met digitale mfx+ decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Centraal in de motorwagen ingebouwde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel. In beide 3-assige draaistellen worden twee assen door middel van een cardan aangedreven. Antislipbanden. Met standaard ingebouwde binnenverlichting in het coupérijtuig, het restauratierijtuig en het stuurstandrijtuig. Met de rijrichting wisselend 3 punts frontsein en 2 rode sluitlichten. Frontseinen en binnenverlichting zijn analoog ingeschakeld en in het digitaal bedrijf apart te bedienen. Verlichting in de bagageafdeling van de motorwagen is digitaal apart te bedienen. De verlichting in de motorruimte en in de machinistencabines van motorwagen en stuurstandrijtuig zijn digitaal apart te bedienen. De classificatieverlichtingen aan beide zijden van de trein zijn digitaal schakelbaar. Verlichting middels onderhoudsvrije, warm-witte en verschillend gekleurde lichtdiodes (LED).

Meeverende, meerpolig stroomvoerende, speciale koppelingen tussen de rijtuigen van het treinstel zorgen voor een doorlopende elektrische verbinding in de gehele trein. Automatische omschakeling van de stroomopname tussen de sleepcontacten van motorwagen en stuurstandrijtuig bij wisseling van de rijrichting. Veel los gemonteerde details. Aan beide einden een nagebootste (niet functionele) Scharfenberg koppeling. Kleinst berijdbare radius is 437,5 mm. Het rijden op radius 1 is mogelijk, alleen komt de trein dan binnen het profiel van de vrije ruimte! Totale lengte van het dieseltreinstel over de koppelingen gemeten is ca. 113 cm.

Highlights:

 • Voorbeeldgetrouwe modelvariant op basis van de nieuwe constructie van de RAm TEE.
 • Zware, metalen uitvoering.
 • Speelwereld digitale mfx+ decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties.
 • Standaard ingebouwde binnenverlichting, digitaal te schakelen.
 • Standaard ingebouwde verlichting in motorruimte en machinistencabines, digitaal te bedienen.
 • Aparte classificatie verlichtingen aan beide einden van de trein digitaal te bedienen.
 • In de motorwagen ingebouwde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel, 4 aangedreven assen.

Prijs: 1099,00 Euro

Het dieseltreinstel "Northlander" wordt in 2024 in een eenmalige oplage uitsluitend voor Insider-clubleden geproduceerd.

De gelijkstroomuitvoering van dit model vindt u in het Trix H0-assortiment onder het artikelnummer 22975, uitsluitend voor Trix clubleden.

88820 Railbus VT 88.9 (Z)

Model van de Railbus, zogenaamd "Varkenssnuitje" van de DB in de kleur rood/beige. Volledig nieuwe constructie, fijn gedetailleerd. Onderstel en opbouw van metaal. Veel los aangezette onderdelen. Vergrootte bufferplaten. Aan beide zijden exact nagebootste bufferbalken zonder koppeling. Met de rijrichting wisselend 3 punts fronsein en 2 sluitlichten met warm-witte en rode lichtdiodes (LED). Model met klokanker motor. Beide assen aangedreven. Met interieur en ingerichte bestuurderscabine. Binnenverlichting met LED. Apart gemonteerde ladder en imperiaal op het dak. Massieve wielen, zwart vernikkeld. Lengte over de buffers ca. 53 mm

Highlights:

 • Volledig nieuwe constructie.
 • Onderstel en snuiten van metaal.
 • Hoogvermogensmotor van de nieuwste generatie.
 • Frontsein met warm-witte lichtdiodes (LED).
 • Nauwkeurige imitatie van de bufferbalken.
 • Imperiaal en dakladder.
 • Binnenverlichting.
 • Veel los aangezette onderdelen.

Prijs: 199,00 EUR

De Railbus 88820 wordt in een eenmalige productie uitsluitend voor Insider-Clubleden geproduceerd.

Märklin
 

Folder en flyer 1. Insider H0- en Z-Clubmodel 2024

Alle informatie in een blik.

Folder en poster 39705 DE/ENFolder en poster 39705 FR/NLFlyer 88820 DEFlyer 88820 ENFlyer 88820 FRFlyer 88820 NL
Alleen voor clubleden.
Word nu clublid!

Spoor H0 Tijdperk IV Locomotieven

Alleen voor clubleden.
Word nu clublid!

Spoor Z Tijdperk III Locomotieven