De Märklin-klassieker!

Altijd verkrijgbaar

[19.07.2018] Vanaf het begin zijn de spoorwegen een van de motoren van de industriële revolutie. Het ontwerp werd niet alleen door de trends in de diverse tijdperken, maar ook door de bijbehorende technische uitdagingen bepaald.

Zo drukte elk tijdperk en elke technische ontwikkeling hun stempel op de geheel eigen klassieker van de spoorwegtechniek, hetgeen resulteerde in locomotieven en rijtuigen als dé representant van hun tijd. Geen enkel ander model kan die emotie en herinneringen oproepen als deze.

Dit verklaart waarom deze locomotieven zo gewild op de modelspoorbaan zijn en in verschillende varianten hun rondjes blijven rijden. Om die reden zorgen wij ervoor dat deze representanten van hun tijd als model altijd verkrijgbaar zijn.

Wat betekent dat voor mij als klant?

U brengt gewoon een bezoekje aan uw vakhandelaar en u koopt uw klassieker, zonder bestel- of wachttijd, in de gebruikelijke Märklin-kwaliteit.

Wij starten deze indrukkende serie, te beginnen met de klassiekers uit de tijdperken 3 en 4 in de nieuwe modellen van 2018.

De klassiekers in een overzicht

Bijbehorende reizigersrijtuigen

Bijbehorende goederenwagens