Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Dealers Adressen Märklin Store Utrecht
Document Acties

Märklin Store Utrecht


Märklin Store Utrecht

Märklin Store


Adres:

Minrebroederstraat 25
3512 GS Utrecht

Contact:

Tel: 030-2341347
Fax: 030-2315505

http://www.kuijpers-hobbyhuis.nl


marklinstoreutrecht@hetnet.nl


Maandag gesloten.
Dinsdag: 9.30 - 18.00 uur
Woensdag: 9.30 - 18.00 uur
Donderdag: 9.30 - 19.00 uur
Vrijdag 9.30 - 18.00 uur
Zaterdag 9.30 - 17.30 uur

Eerste Märklin Store in Utrecht

Op 1 december 2006 werd de eerste Märklin Store in Nederland geopend. In de Minrebroederstraat 25 in Utrecht heeft eigenaar Hans Kuijper tegenover zijn bestaande winkel een gloednieuwe winkel ingericht als Märklin Store met een oppervlakte van 107 m2.

"Dankzij dit concept en de uitstraling van de Store krijgt de modeltrein de plaats die hij verdient." aldus Hans Kuijper. "We moeten af van het stoffige imago dat de hobby vooral in de media opgeplakt krijgt. En dat kinderen niet geïnteresseerd zouden zijn in modeltreinen, wordt ook in deze Store elke dag weer weerlegd. Als ze eenmaal aan zo’n speeltafel met een paar treinen hebben gespeeld, zijn ze er niet meer bij weg te krijgen.

Store-interieur Utrecht (1)

Hans Kuijper van Kuijpers Hobbyhuis legt uit wat het bijzondere van de Märklin Store is. "Het is een winkel waar het merk Märklin centraal staat en de exclusiviteit van het merk op een bijzondere wijze wordt benadrukt. Naast Märklin is ook het merk Trix in de Store vertegenwoordigd. Zo kan de (nieuwe) klant een keuze maken uit de spoorbreedten Z, N, H0 en Spoor 1 en de systemen wissel- en gelijkstroom. Vanzelfsprekend neemt het digitale besturingssysteem Systems daarbij een belangrijke plaats in. De technologische ontwikkelingen in de branche zijn de laatste jaren zo snel gegaan, dat je je er constant in moet verdiepen, wil je je klanten adequaat kunnen adviseren," aldus Hans Kuijper. Het Digital Info-Center met audio/videopresentaties past niet alleen uitstekend in de Store-omgeving, maar is ook een ideaal middel om de klanten het digitale besturingssysteem Märklin Digital voor modelbanen te demonstreren.

Store-Interieur Utrecht (2)

In de Märklin Store in Utrecht zijn ook de scenerymerken Faller en Busch ruim vertegenwoordigd. "Deze merken zijn de perfecte aanvulling voor het treinenprogramma in de Store," aldus Hans Kuijper die bij de opening de felicitaties van de heer Stephan Unser, de directeur marketing Märklin-Göppingen in ontvangst nam met de woorden: "Dit is de mooiste Märklin Store in Europa!"
© Märklin GmbH