Märklin verbindt generaties

[27.12.2019] De actie is verlengd tot 1 februari 2020.

Märklin TV

By calling the video you agree that your data will be transmitted to YouTube and that you have read the privacy policy.

Märklin verbindt generaties

Beleef nu het hele verhaal.

Welkom bij "Tortenschlacht"[28.10.2019] Hier leest u meer over de grote Märklin campagne “Tortenschlacht” voor de komende feestdagen (Sinterklaas, Kerstmis 2019) om klanten voor de modelspoorhobby te werven. De campagne heet eigenlijk “Märklin verbindt generaties”. Het woord "Tortenschlacht" is gekozen om de bijbehorende video snel op het Internet te kunnen vinden. De video start namelijk met het dringen voor de kerstbrunch.  Deze video staat vanaf 28 oktober 2019 online. Heeft u de video al gezien? Zie anders hierboven.


 

Hoe komt Opa en zijn kleinkind van de kerstbrunch bij de modelbaan? Wat hebben de luchtballonen ermee te maken. Hoe beleven beiden hun reis op de modelbaan. Hoe gaat de geschiedenis verder? Wat levert het mij op. Op al deze vragen krijgt u vanaf 28 oktober 2019 antwoord. Vanaf 6 november 2019 versturen wij een informatiepakket voor beginners en herintreders. Verrassing is gegarandeerd.


Geef u vandaag nog op door uw gegevens in te vullen op de Duitse Märklin-site. U geeft aan of u wel of niet e-mails van Märklin wilt ontvangen en klik op "Jetzt Paket anfordern". U ontvangt dan van ons na 6 november 2019 een uitgebreid informatiepakket met kortingsbon om de startset uit de video voor € 199,99 bij een van de deelnemende Märklin-dealers te kopen en om met een bon een cadeau bij deze dealer in ontvangst te nemen (zolang de voorraad strekt). Een overzicht van de deelnemende Nederlandse Märklin-dealers vindt u hieronder. Als u toestemming geeft om een e-mail van ons te ontvangen, sturen wij u 28 november 2019 een herinnering.

 

Vraag nu de kortingsbon voor de startset uit de film aan

Met deze kortingsbon kunt u de startset voor slechts € 199,99 (U bespaart € 70) bij een van de deelnemende Märklin-dealers kopen. Daarnaast sturen wij u een pakket met informatie over de eenvoudige opbouw van uw modelbaan, een bon voor een cadeau (zolang de voorraad strekt) en vele andere verrassingen toe. Deze pakketten worden vanaf 6 november 2019 verstuurd.


Met de coupons kunt u bij de volgende Nederlandse Märklin dealers terecht, zolang de voorraad strekt:


Voor tweerail-gelijkstroomliefhebbers: de kortingsbon kunt u ook gebruiken om in plaats van Märklin H0 startset de Trix H0 startset 21528 voor slechts € 199,99 aan te schaffen. Met deze bon bespaart u dan € 50. Zie de Trix-site.