Hier vindt u onze selectie voor de Maand Mei.

Deze artikelen zijn bij uw dealer verkrijgbaar.

Locomotief voor de Maand Mei

Zowel startset 29100 als stoptrein LINT 36100

29100 Startset "Stoptrein LINT"

Wordt nu treinmachinist! Iedereen instappen, we gaan naar de stad! Dat kan nu zoveel je maar wilt, want nu kun je elke dag met de "LINT"-stoptrein onderweg zijn. In een oogwenk ben je zelf de treinmachinist of ben je gezellig met je vrienden onderweg, aan jou de keuze. En dankzij de nieuwe accu hoef je jou geen zorgen meer te maken om de verlichting en de signaalhoorn. De trein kan eenvoudig via de meegeleverde laadkabel weer worden opgeladen.

Highlights:

  • Kindvriendelijke bediening dankzij de Märklin Power Control Stick
  • Snel opladen met accu en USB-laadkabel
  • Verwijderbaar dak voor nog meer speelplezier
  • Zeer realistisch treindesign
  • Met verschillende geluiden en verlichting
  • Bekroond met het "Goldene Schaukelpferd 2016" (het gouden schommelpaard)

Voorbeeld: Tweedelige stoptrein LINT

Startset 29100 (met rails): Trein met accuaandrijving en magneetkoppelingen tussen beide treindelen. Motor, accu en gehele elektronica in het gemotoriseerde treindeel zijn kindveilig ingebouwd. De trein kan met de bijgeleverde laadkabel worden opgeladen. Het tweede treindeel biedt door het afneembare dak en de interieurinrichting veel speelmogelijkheden. Telkens 3 snelheden bij voor- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een tweepuntsfrontsein, regelbaar via het kindvriendelijke infraroodregelapparaat. Lengte van de trein 32,6 cm. Inhoud: 22 gebogen kunststof rails, 1 kruising en een kindvriendelijk draadloos infraroodregelapparaat met stelhendel. Laadkabel en 2x AAA batterijen meegeleverd. De trein kan op 2 verschillende frequenties (G/H) worden aangestuurd en kan zo met een extra accu-aangedreven voertuig worden aangevuld. Uit te breiden met aanvullingspakket kunststof rails 23300.

Set 36100 (zonder rails): Trein met accuaandrijving en magneetkoppelingen tussen beide treindelen. Motor, accu en gehele elektronica in het gemotoriseerde treindeel zijn kindveilig ingebouwd. De trein kan met de bijgeleverde laadkabel worden opgeladen. Het tweede treindeel biedt door het afneembare dak en de interieurinrichting veel speelmogelijkheden. Telkens 3 snelheden bij voor- en achteruitrijden, 3 geluidsfuncties en een driepuntsfrontsein, regelbaar via het kindvriendelijke infraroodregelapparaat. De trein kan op 2 verschillende frequenties worden aangestuurd en kan dus met een extra accu-aangedreven trein worden aangevuld. Lengte van de trein 32,6 cm. Inhoud: Tweedelige trein, laadkabel en infraroodrijregelaar (2x AAA-accu bijgeleverd).

Informeer bij uw dealer naar de prijs.

Klik hier voor de TRIX H0 en Minitrix Loc van de Maand.