Nieuwsarchief

Op deze pagina vindt u zowel actuele als oudere nieuwsberichten. Het vormt een aanvulling op het Laatste nieuws onder Productnieuws op de Homepagina.

Modeltrein Expo On traXS! 2019

[18.03.2019] Ook dit jaar toonde Märklin handmonsters van de nieuwe modellen 2019 in het Spoorwegmuseum Utrecht tijdens de internationale modelbouwmanifestatie Modeltrein Expo On traXS! op de stand van importeur De Kleine Benelux.

Märklin medewerkers waren met de Märklin-Seminarbaan aanwezig om digitale vragen over CS3(plus), CS2, Mobile Station, de nieuwe H0-seinen etc. te beantwoorden. Tevens waren nouveautés van Trix H0, Minitrix, LGB, Schuco, Rietze, Herpa en Noch te zien.

Eerste exemplaar voor Raillogix

[29.06.2018] Captrain-locomotief 1619 is in de Raillogix outfit een karakteristieke verschijning op de Nederlandse sporen, een Märklin model meer dan waardig. Raillogix mede-eigenaar Mark Remie heeft als Märklin-rijder aan zijn Märklin Shop Grootendorst gevraagd of deze fraaie uitvoering in model kan worden uitgebracht. Deze suggestie is door Märklin dankbaar in ontvangst genomen. Märklin Shop Grootendorst is dan ook de passende de locatie voor de overhandiging van het eerste model door Märklin-vertegenwoordiger Huub van den Burg aan Mark Remie. Het Märklin model is onder artikelnummer 37219 bij alle Märklin dealers in Nederland verkrijgbaar.

Overlijden Gerrit Keuterman

[14.05.2018] Helaas hebben wij het verschrikkelijke nieuws ontvangen dat de heer Gerrit Keuterman, na een kort ziekbed, vorige week is overleden. Namens de directie en medewerkers van Gebr. Märklin & Cie en de Kleine Benelux BV wensen wij de familie, nabestaanden en medewerkers van de firma G. Keuterman Modeltreinen heel veel sterkte toe met dit grote verlies. De heer Keuterman heeft alle service, garantie en technische ondersteuning verzorgd voor alle Märklin en Trix producten in Nederland. Hij heeft dit altijd met een grote passie en affiniteit gedaan, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn. Wij zullen zijn kennis, expertise en vooral zijn onvoorwaardelijke inzet erg missen.

Show cookie popup