Elektrisch treinstel serie ICM-1 "Koploper" Art.Nr. 39425

Beste consument,

Na de uitlevering van het elektrische treinstel ICM-1 "Koploper" met artikelnummer 39425 hebben wij opmerkingen ontvangen over de details van het product. De opbouwende kritiek, van onderstaande twee punten, zijn terecht en hebben onze aandacht gekregen.

  1. Gebogen behuizing
  2. Kleur van de raamsponning

Märklin hecht zeer veel waarde aan de kwaliteit van haar producten en neemt opbouwende kritiek van haar winkeliers en consumenten zeer serieus, dat is ook de reden dat Märklin direct naar een oplossing is gaan zoeken en die heeft gevonden. De Koplopers zullen op bepaalde componenten worden verbeterd en gecorrigeerd. O.a. zal de behuizing van de tussenwagen worden vervangen en de raamsponningen van het treinstel worden aangepast.

Uw reclamatie kunt u per direct inleveren bij uw winkelier zodat deze bij onze Nederlandse service en garantie afdeling terecht komt, dit kunt u uiterlijk tot 30-11-2023 doen. Houdt u er wel rekening mee dat deze afhandeling meerdere weken zal gaan duren.

De Trix versie en de Märklin en Trix versie van de KLM zullen iets vertraagd worden uitgeleverd en streng worden gecontroleerd op bovenstaande punten.

Onze excuses voor dit ongemak en hopelijk hebben wij op deze manier een passende oplossing gevonden. Onze dank voor de opbouwende kritiek zodat wij gezamenlijk werken naar een optimaal product en plezier met onze producten.

Met vriendelijk groet,

Gebr. Märklin & Cie. GmbH