Persoonlijke hulpmiddelen
U bent hier: Home Dealers Adressen WillieS Modelbouw Centrum
Document Acties

WillieS Modelbouw Centrum


Märklin Shop-in-Shop


Adres:

Kruisstraat 55a
5612 CN Eindhoven

Contact:

Tel: 040 - 2465555
Fax: 040 - 2463888

http://www.willies.nl

„Leading in technology”

Sinds 2005 is dat de slogan waarmee de stad Eindhoven zich nationaal en internationaal profileert. Deze slogan sluit goed aan bij WillieS modelbouw, de bijna 400m2 grote modelbouwspeciaalzaak van Willem en Annemiek Arts in Eindhoven.

In de modern opgezette winkel is op 3 september 2006 een 50 m2 grote Marklin Shop-in-Shop geopend. Door de ruime, perfect uitgelichte Shop met de Marklin en Trix designvitrines nodigt het bedrijf de klanten als vanzelf uit hier binnen te lopen. Veel licht, contrasterende kleuren en een unieke presentatie ondersteunen het maken van een goede keuze.


Shopinterieur Eindhoven

Willem en zijn vrouw zijn tien jaar geleden overgestapt van de elektronicawereld waarin zij beiden werkzaam waren naar de modelbouw. Ze vonden een mooi pand in een drukke winkelstraat net  buiten de binnenstad van Eindhoven. Veel klanten komen vanuit de regio Oost Brabant speciaal naar hun winkel en het is maar wát gemakkelijk dat de auto in de buurt geparkeerd kan worden! Vanuit het bus- en NS station Eindhoven is het maar enkele  minuten lopen om bij WillieS te geraken.

In het bedrijf zijn alle takken van modelbouw en modelsport te vinden. Treinen, auto’s, schepen, vliegtuigen, plastic modellen, scenery, gereedschap, materialen en lectuur. Zelfs een hoek met poppenhuizen en miniaturen voor verzamelaars, nog een soort shop-in-shop, die door Annemiek gerund wordt. Dat is een leuke combinatie want veel dames die hun man vergezellen komen regelmatig mee terug om in dat hoekje te neuzen en ideeën op te doen.

De boventoon echter voeren toch wel de treinen. Het assortiment is erg ruim, er is veel aandacht voor moderne besturingssystemen, mooie treinsamenstellingen, exclusieve locomotieven, wagons en rijtuigen maar ook treinen voor kinderen worden niet vergeten. En natuurlijk vind je er alle toebehoren en accessoires om de modelbaan uit te bouwen tot een meesterwerk of een droom.

Bij WillieS worden in de eigen technische afdeling treinen gerepareerd, digitaal omgebouwd, geprogrammeerd en gedemonstreerd. De technische achtergrond blijkt hier een groot voordeel te zijn. „Klanten”, vinden Willem en Annemiek, “zijn de bouwstenen en pijlers van ons bedrijf”. Zij willen er alles aan doen de band met hen zo goed mogelijk in te vullen en uit te bouwen. Kwalitatief  goed en eerlijk advies gaan voorop en waar maar even mogelijk zoekt men een oplossing. Niet voor niets dat WillieS klantenkring tot ver over de Brabantse grenzen reikt.

WillieS kun je regelmatig op regionale tentoonstellingen vinden en er worden in eigen bedrijf voorlichtingsavonden gegeven. Ook bij kleinere tentoonstellingen en shows zijn ze met enige regelmaat te vinden: hoe meer contact met de nieuwe garde modeltreiners hoe beter.


© Märklin GmbH